Komt u 28 september ook gezellig naar de burendag in Pniel op de Oudedijk 15?

Komt u 28 september ook gezellig naar de burendag in Pniel op de Oudedijk  15?

Komt u 28 september ook gezellig naar de burendag in Pniel op de Oudedijk 15?

Vanaf 10.30 uur is iedereen vanuit de buurt van harte welkom, om elkaar te ontmoeten en te ontdekken welke buren en organisaties er nog meer zijn in Kralingen.

Voor de bezoekers aan de Burendag én voor de bewoners van Pniël worden op deze dag verschillende activiteiten georganiseerd.

Pannenkoeken en spelletjes
Studenten en vrijwilligers verzorgen spelletjes waar jong en oud aan mee kunnen doen zoals jeu de boules, sjoelen of schaken op een levensgroot schaakbord. Kinderen kunnen zich laten schminken. Op de vinyl- en CD-beurs worden oude lp’s en cd’s verkocht en gedraaid.... Er mag gedanst worden. Voor wie daar trek van heeft gekregen zijn er pannenkoeken.

Bezoek de Zorgmarkt
Op de zorgmarkt presenteren diverse zorg- en welzijnsorganisaties hun aanbod. Zo kunnen de bezoekers kennis maken met Smart Robots, Alzheimercafé en het Repair Café.  Assistep demonstreert een traploophulp zodat u langer en veiliger thuis kan wonen. Verder zijn er kraampjes met informatie over zorg & welzijn en wat kunt u regelen om een “ Zorg@loos 2030” tegemoet te gaan. Heeft u al een levenslooptestament of heeft u hier vragen over? Kom dan bij de notaris langs. De pedicure is aanwezig, de fysiotherapeut laat u graag de oefenzaal zien en vertelt u de mogelijkheden over revalideren thuis en op onze revalidatie afdeling . Kortom genoeg organisaties uit de buurt die aanwezig zijn. Ook het VWS (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) is aanwezig , voor meer informatie over innovaties in de zorg , kijk op de website van Zorg van Nu. De Zorgwinkel Pniël is speciaal voor deze burendag open ,waar u kunt zien wat voor hulpmiddelen er op de markt zijn zoals de Wolk heupairbag, de Smart sleutelkluis (veilige toegang tot uw woning). Wij geven u graag advies over aanpassingen en mogelijkheden thuis.

Bon voor gratis kopje koffie of thee in de Zorgwinkel
Download hier de poster met daarop de bon voor een gratis kopje koffie of thee.

Wilt u ook een kraam op de Burendag in Pniël?
Er zijn nog kramen beschikbaar (bij mooi weer maken we ook gebruik van onze tuin). Voor een kraam vragen wij een vrijwillige bijdrage die bestemd is voor de cliënten van Pniël.
Meer informatie en aanmelden kan bij Imelda Bogaard van de Zorgwinkel Pniël.

Imelda is te bereiken via de mail op i.bogaard@leliezorggroep.nl of telefonisch op 010 - 272 64 07

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.