Vaccinatie bewoners afgesloten met waarderingsactie voor ons prikteam

Vaccinatie bewoners afgesloten met waarderingsactie voor ons prikteam

Vaccinatie bewoners afgesloten met waarderingsactie voor ons prikteam

Het mobiele corona prikteam van Lelie zorggroep werd donderdag verrast met de Bus vol waardering. Nadat zij op onze locaties in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel honderden vaccins hadden ‘opgetrokken’ en de vaccinatie van onze bewoners voor de tweede keer in goede banen hadden geleid, stond rond lunchtijd ineens de Bus vol waardering op de stoep bij locatie Tiendhove. Met daarin een overheerlijke lunchbox en voor iedereen een cactus als klein prikkelig aandenken aan het prikteam.

Anita, Ingrid, Ronnie en John waren zichtbaar en aangenaam verrast. Helemaal toen zij vanuit de Bus een ingezonden videoboodschap van Leni Hoogendoorn beluisterden, waarin zij als voorzitter van de vaccinatiegroep haar waardering uitsprak voor het mobiele prikteam. Al in februari werd dit team gevormd en getraind in hoe je om moet gaan met het Pfizer vaccin. Van het goed bewaren en vervoeren tot het zo efficiënt mogelijk optrekken van de vaccins. Dat is hen goed gelukt. De vaccinatie verliep boven verwachting voorspoedig.

Met deze waarderingsactie sluiten we symbolisch de grote vaccinatieronde van onze bewoners af. Waarbij onze dank uitgaat naar alle collega’s die op locatie of in de ondersteuning hun bijdrage geleverd hebben aan deze grootschalige vaccinatie van onze bewoners. In een latere kleine ronde zullen nieuwe cliënten die nog geen vaccin hadden ontvangen ook nog gevaccineerd worden. Dan kunnen we ongetwijfeld weer op de medewerking van dit viertal rekenen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 291 6500

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.