Logopedie

Helpende

Logopedie

Ervaart u problemen met slikken, spreken, taal, stem of gehoor? Bijvoorbeeld door aandoeningen zoals dementie, MS of een beroerte? Onze logopedisten bekijken samen met u hoe communicatie- en slikproblemen voorkomen, beperkt of verholpen kunnen worden.

Hoe wij te werk gaan

De logopedist kijkt samen met u naar de ernst van uw klachten en de hinder die u in het dagelijkse leven ondervindt. Daarna volgen onderzoek, advies en behandeling, waarbij ook mantelzorgers betrokken worden. Zo nodig adviseert de logopedist bij het aanmeten van ondersteunende communicatiehulpmiddelen, aanpassingen van eet-/drinkgerei of de dikte van eten en drinken.

Kosten en verwijzing

Is het vanwege uw gezondheid moeilijk om bij ons te komen? Dan kunnen wij met een verwijzing ook bij u aan huis komen. U kunt ons daarvoor bellen via het telefoonnummer 06 83 38 96 09.

Wet langdurige zorg

Als u met een indicatie in Oranjehof opgenomen bent, is logopedie bij uw behandeling, die wordt bekostigd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen.

Contactgegevens

In Oranjehof kunt u vragen naar de logopedist die aan uw groep is verbonden. Deze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u logopedie aan huis? Bel ons dan via het telefoonnummer 06 83 38 96 09.

Oranjehof

Immanuel Kantstraat 2, 3076 DK, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 291 6500

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.