Zorg in Oranjehof

Helpende
Buitenkant gebouw
Woonkamer
Fiets
Koffie drinken
Keuken
Samen lezen
Slaapkamer
Winkeltje
Activiteit
Restaurant
Bloemen
Kapsalon
Samenkomsten

Zorg in Oranjehof

In Oranjehof bieden wij u een veilige, vertrouwde plek. In het menu hiernaast kunt u lezen over ons aanbod op deze locatie. Hieronder vertellen we over de werkwijze en bijzonderheden van Oranjehof. 

Kleinschalige verpleeghuiszorg

Oranjehof is een relatief klein verpleeghuis voor 36 bewoners met dementie. U woont in groepen van negen personen. U heeft een eigen zit-slaapkamer met badkamer en toilet. Per groep is er een ruime, gezellige woonkamer. Hier kunt u koffie drinken, tv kijken, een spelletje doen en samen eten. Als u wilt, kunt u helpen met licht huishoudelijke taken, net zoals vroeger thuis. Familie of vrienden blijven een rol blijven spelen in de zorg voor u. De benodigde zorg en ondersteuning is in handen van een klein zorgteam van vaste medewerkers en een aantal vrijwilligers.

Zelfstandig wonen met zorg en hulp thuis

Het naast de Oranjehof gelegen complex De Lombarde herbergt 75 zelfstandige appartementen voor 55-plussers die worden verhuurd door woningcorporatie SOR. Zo nodig kan Oranjehof in samenwerking met de afdeling thuiszorg van Lelie zorggroep zorg en diensten aan huis bieden.

Geestelijke verzorging

Het verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis is een periode waarin levens- en zingevingsvragen naar boven komen. Vanuit onze christelijke visie op zorg, vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners hierbij waar mogelijk en gewenst ondersteunen. Onze geestelijk verzorgers bieden een luisterend oor en begeleiding. Dat doen zij voor alle bewoners van onze locaties, ongeacht hun levensovertuiging. Lees meer over hoe wij vorm geven aan geestelijke verzorging op onze locaties.

Oranjehof

Immanuel Kantstraat 2, 3076 DK, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 291 6500

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.