Team Ommoord-Zevenkamp | Lelie zorggroep wzw

team ommoord/7kamp buiten
team ommoord/7kamp binnen

Welkom bij team Ommoord-Zevenkamp

Over ons

Team Ommoord-Zevenkamp bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde collega’s die zich volledig inzetten om goede zorg te leveren. Wij willen onze naasten met hoofd, hart en handen bijstaan in hun mogelijkheden en beperkingen door hen te verzorgen en te helpen in hun eigen, vertrouwde omgeving.

Binnen ons team zijn (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden werkzaam. Iedere cliënt heeft een eigen EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende) die de zorg coördineert en samen met de cliënt kijkt naar wat hij of zij nodig heeft. Dit bevordert de kwaliteit van zorg.

Als zorgorganisatie kunnen we naast verpleging en verzorging ook intensief-ambulante hulpverlening en hulp bij het huishouden leveren. Zie de informatie elders op deze website.

Contact

Heeft u een vraag? Of wilt u graag persoonlijk contact met ons om de mogelijkheden door te spreken? Wij helpen u graag verder!

T (010) 309 17 71 (bereikbaar van 7.00 uur tot 23.00 uur)
Wij vragen u om in verband met onze werkzaamheden zo mogelijk te bellen tussen 13.00 uur en 15.00 uur.

Bezoekadres:
Serviceflat Rehoboth
Michelangelostraat 98
3066 NN Rotterdam

Uitvoeringsverzoek

Voor veel medische handelingen in de wijk hebben onze verpleegkundigen een uitvoeringsverzoek nodig van de betreffende huisarts. U kunt als verwijzer het uitvoeringsverzoek downloaden, invullen en naar ons toesturen.

Giske

Giske

‘Iedere cliënt is uniek. Dat maakt mijn werk mooi en afwisselend. Het geeft mij een dankbaar gevoel om te zorgen voor onze cliënten. We zijn als team betrokken bij onze cliënten en ik weet dat ik altijd kan terug vallen op mijn collega's.’

Agnita

Agnita

'Zorgen voor cliënten doe je vanuit je hart. Onze cliënten tevreden zien: dat is wat mij voldoening geeft! Samen met collega’s zorgen we voor goede zorg en tevreden cliënten.'

Marjon

Marjon

'De cliënt samen met mijn collega’s zó zorg te mogen geven dat iedere cliënt en diens mantelzorg(st)er tevreden zijn, daar gaat het voor mij tijdens mijn werk om.'

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.