Afdelingen TIendhove weer open

Afdelingen TIendhove weer open

Afdelingen TIendhove weer open

Met dankbaarheid mogen we melden dat er geen nieuwe besmettingen met het coronavirus zijn geconstateerd en na een test ook niemand onder de bewoners en medewerkers nog het coronavirus blijkt te hebben na een test. Dit houdt concreet in dat alle etages binnen Tiendhove vanaf vrijdag 12 februari weer toegankelijk zijn voor bezoekers, hiervoor zijn wij allen bijzonder dankbaar.

Wij beseffen tegelijkertijd dat een uitbraak met het coronavirus met veel zieke bewoners en helaas ook afscheid van een aantal door ons geliefde bewoners ingrijpend was en is. De afgelopen weken was er meer afstand tussen verwanten en onze bewoners, wat kan het dan moeilijk zijn om te zien en te ervaren dat de gezondheid van uw verwant achteruit is gegaan. Gevoelens van rouw en verlies zijn voor velen aanwezig. Wij wensen een ieder van harte sterkte toe.

Bezoek

Als u op bezoek wilt komen vragen wij u dringend de geldende richtlijnen volgens ons beleid in acht te nemen:

  • Elke bezoeker is verplicht om direct vanaf binnenkomst een mondneusmasker te dragen, deze liggen klaar bij de ingang van de locatie. Ook op de kamer van uw verwant blijft u deze dragen.
  • Maximaal 1 bezoeker per bewoner per dag.
  • Heeft u klachten zoals hoesten, (neus)verkoudheid, niezen, koorts en/of keelpijn, blijf dan thuis en laat u testen.
  • Kom alleen op afspraak op bezoek, dat kan via de aanmeldpagina op de website van onze locatie. 
  • Beschikt u niet over internet? Dan kunt u een telefonische afspraak maken of bij uw bezoek direct een afspraak voor het volgende bezoekmoment maken.
  • Bij binnenkomst desinfecteert u altijd uw handen met de hiervoor beschikbare middelen.
  • Tijdens uw bezoek bent u op de kamer van uw verwant of maakt u buiten een wandeling. Bewaar ook hier 1,5 meter afstand en draag altijd een mondneusmasker.

Aangezien nog niet al onze bewoners zijn gevaccineerd en we te maken hebben met een kwetsbare groep ouderen is het van groot belang deze regels met elkaar op te volgen.

Nieuwe bewoners

De komende weken hopen wij binnen Tiendhove ook weer nieuwe bewoners te verwelkomen. Hier zullen wij als team bijzonder zorgvuldig mee omgaan en per situatie zal worden besloten of een verplichte quarantaineperiode van toepassing is. Voor vragen en meer informatie: Lelie zorggroep volgt de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD. Actuele informatie over onze maatregelen rond het coronavirus vindt u op www.leliezorggroep.nl/coronavragen 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0180 44 21 00

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.