Dagbesteding de Specialiteit bestaat 5 jaar!

specialiteit

Dagbesteding de Specialiteit bestaat 5 jaar!

 

 

Dagbesteding de Specialiteit bestaat 5 jaar!!

5 jaar geleden kreeg Leni Hogendoorn het fantastische idee om een dagbesteding te starten voor mensen met mogelijkheden op de locatie Tiendhove.

Leni had een visie op de Specialiteit en in samenwerking met Gert de Vries hebben ze de juiste mensen om zich heen verzameld om te komen waar we nu zijn.

De deelnemers van de Specialiteit doen verschillende werkzaamheden in de restaurants onder het verpleeghuis of het hoofdkantoor. Dit varieert van broodjes maken, taarten bakken, post sorteren, bedienen, afwassen, schoonmaken of in de tuin werken. Zodra er een nieuwe deelnemer bij de Specialiteit komt zal er gekeken worden naar de wensen en de mogelijkheden van de deelnemer om het beste in de deelnemer naar boven te laten komen.

Met veel plezier en passie doen de begeleiders hun best om alle deelnemers van de Specialiteit een fijne en vooral positieve dagbesteding aan te bieden!

Het motto van de Specialiteit is niets voor niets: “Iedereen gaat naar huis met een glimlach op zijn gezicht!"

Nu we 5 jaar verder zijn en we onder het facilitairbedrijf vallen waar we een positieve boost van kennis hebben gekregen zijn we doorgegroeid naar meerdere locaties: Tiendhove, Burcht, Siloam, Hoofdweg en komend jaar hopen we daar ons sociaal tuinieren en de locatie Pniël eraan toe te voegen.

Deze week zullen we ons jubileum om verschillende manieren vieren, waaronder heerlijk gebak voor alle bewoners en onze deelnemers!

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0180 44 21 00

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.