Activiteiten en gezelligheid

siloam 4 buiten

Activiteiten en gezelligheid

Westerstein is onderdeel van Siloam. In en om Siloam wonen veel actieve senioren. Bent u één van hen? Voor u willen wij graag het bruisende middelpunt van de wijk zijn!

Dat doen we door activiteiten te organiseren waarbij gezelligheid, ontspanning en ontmoeting voorop staan. Ook organiseren we allerlei cursussen, bijvoorbeeld over tablets, computers en mantelzorg. We hebben bovendien een rijk verenigingsleven! Verder is Westerstein een Huiskamer van de wijk. Lees meer over onze activiteiten en verenigingen.

Bij de dagbesteding op maat in Siloam kunt u terecht als u ondersteuning kunt gebruiken bij het invullen van uw dagen. Bijvoorbeeld omdat u kampt met lichamelijke en/of psychische problemen, dementie en/of om een mantelzorger te ontlasten. Lees meer over onze dagbesteding.

Vindt u het gezellig om samen koffie te drinken, te eten en nieuwe contacten op te doen? U bent van harte welkom in Het Ontmoetingspunt, het restaurant van Siloam. Bekijk ons weekmenu, de kaart en de openingstijden.

Gezelligheid zit ‘m niet alleen in wat we voor u organiseren, maar ook in hoe we met elkaar omgaan. Wij willen dat u het fijn hebt bij ons. Of u nu bij ons woont, thuis in zorg bent of alleen deelneemt aan een activiteit. Wij hopen dat u graag bij ons over de vloer komt!

Westerstein

Puitstraat 101, 3192 SH, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 26 30 333

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.