Zorg in Westerstein

siloam 1

Zorg in Westerstein

In Westerstein bieden wij u een veilige, vertrouwde plek. In het menu hiernaast kunt u lezen over ons aanbod op deze locatie. Hieronder vertellen we over de werkwijze en bijzonderheden van Westerstein. 

Zelfstandig wonen met zo nodig Zorg Thuis

De 180 tweekamerappartementen voor 55-plussers worden verhuurd door woningcorporatie Vestia. Als het nodig is kan Lelie zorggroep hier zorg en diensten aan huis bieden. Op de begane grond is een recreatieruimte waar de actieve bewonerscommissie regelmatig activiteiten organiseert, en een ruime gemeenschappelijke tuin.

Kleinschalige verpleeghuiszorg

U woont in groepen van acht à negen bewoners. U heeft een eigen appartement van maar liefst 50 m² met douche, toilet en keuken. Enkele bewoners delen een tweepersoonsappartement. U kunt uw appartement in overleg naar eigen smaak inrichten. Per groep is er een ruime, gezellige huiskamer. Hier kunt u koffie drinken, tv kijken, een spelletje doen en samen eten. Als u wilt, kunt u helpen met licht huishoudelijke taken, zoals koken, de was opvouwen en boodschappen doen. Net zoals vroeger thuis.

Naasten

Familie en vrienden zijn altijd van harte welkom en blijven een rol spelen in de zorg voor u. Hierover maken wij afspraken met u en uw naasten.

Vragen en opmerkingen

De benodigde zorg en ondersteuning is in handen van een klein zorgteam van vaste medewerkers en een aantal vrijwilligers. U hebt één vast aanspreekpunt, de Eerstverantwoordelijk Verzorgende (EVV), waar u en uw familie terecht kunnen met vragen en opmerkingen.

Gezelligheid rond het ‘dorpsplein’ 

Het inpandige ‘dorpsplein’ op de begane grond is een gezellige ontmoetingsplek voor eigen bewoners en bewoners uit de wijk. Rond het plein zijn een kapsalon, een pedicure, ruimtes voor gero-fitness en fysiotherapie en een bloedprikpost. In supermarkt ‘De Blikopener’ kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Geestelijke verzorging

Het verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis is een periode waarin levens- en zingevingsvragen naar boven komen. Vanuit onze christelijke visie op zorg, vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners hierbij waar mogelijk en gewenst ondersteunen. Onze geestelijk verzorgers bieden een luisterend oor en begeleiding. Dat doen zij voor alle bewoners van onze locaties, ongeacht hun levensovertuiging. Lees meer over hoe wij vorm geven aan geestelijke verzorging op onze locaties.

 

Westerstein

Puitstraat 101, 3192 SH, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 26 30 333

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.