Bewegingsagogen Joël en Femke in het TV-programma Zin in morgen

Bewegingsagogen Joël en Femke in het TV-programma Zin in morgen

Bewegingsagogen Joël en Femke in het TV-programma Zin in morgen

Dat de bewoners blij worden van bewegingsagogen Femke Bol en Joël Kruisselbrink, dat wisten wij al wel. Maar dankzij het programma Zin in morgen van de KRO-NRCV weet de rest van de wereld het nu ook!

De filmploeg kwam vorige maand langs om opnames te maken van de beweegactiviteiten die Joël en Femke met de bewoners doen. Dat was al een hele leuke ochtend, waarin de bewegingsagogen vertellen en laten zien wat ze allemaal uit de kast halen om niet alleen bewoners, maar ook collega's in beweging te krijgen. Femke lacht: "Negen van de tien keer komen de zusters er ook bij als ik de muziek aanzet." En ook een bewoonster reageert: "Ik vind het hartstikke leuk als hij er is. Dan ben je toch in beweging, en heb je een doel!"

Afgelopen zaterdagavond, 20 april, zaten we in spanning voor de buis voor het resultaat. Wat een leuk en vrolijk item is het geworden! Kijk het programma terug via deze link naar NPO Start en start de aflevering van zaterdag 20 april 2024 om 18.45 uur. Vanaf minuut 7:40 zijn wij aan de beurt!

Wat vinden jullie ervan?

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2073535

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.