John Heijstek nieuwe manager expertisecentrum Slingedael

John Heijstek nieuwe manager expertisecentrum Slingedael

John Heijstek nieuwe manager expertisecentrum Slingedael

John Heijstek start vanaf 1 maart 2022 als manager expertisecentrum bij Lelie zorggroep. Hij krijgt verantwoordelijkheid over de twee locaties van korsakovcentrum Slingedael in Rotterdam.

John (54) is ervaren in de zorg en was afgelopen jaren manager services en huisvesting van het Haaglanden Medisch Centrum in Den Haag. Eerder werkte hij in diverse zorg-, beleids- en managerfuncties in o.a. het Sophia Kinderziekenhuis, Erasmus MC en UMC Utrecht. Naast zijn rol als manager expertisecentrum blijft John ook nog actief als lid van de raad van toezicht van Huis ter Leede.

Terug naar de ‘directe’ zorg

John startte zijn loopbaan in 1984 als ziekenverzorgende in het verpleeghuis Antonius Binnenweg in Rotterdam. “Het is het begin geweest van een prachtige carrière in de wereld van de gezondheidszorg. In mijn huidige functie als manager van service en huisvesting heb ik een hele goede tijd achter de rug, maar mis ik de “directe” zorg”, zegt hij. “Deze functie in het expertisecentrum past heel mooi bij mijn start in de zorg, mijn grote affiniteit met kwetsbare mensen en mijn passie om op een professionele en praktische wijze de zorg samen met het team te verbeteren.”

Daadkrachtige verbinder

Heijstek volgt Hilda van den Oosterkamp op. Zij blijft betrokken bij Lelie zorggroep als transitiedirecteur van het academiseringstraject van Slingedael. Hilda: "Vol vertrouwen draag ik mijn managementtaken aan John over." Ook Andra Kranendonk is blij dat de organisatie een goede opvolger gevonden heeft. “Ik heb John leren kennen als een daadkrachtige verbinder, en dat is precies wat we zochten in een nieuwe manager voor Slingedael.”

Wil je ook onderdeel uitmaken van een uniek expertisecentrum met een bijzondere doelgroep? We hebben een aantal leuke vacatures bij Slingedael. Bekijk ze hier! 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.