Locatie CLD verhuist naar Groene Kruisweg

Locatie CLD verhuist naar Groene Kruisweg

Locatie CLD verhuist naar Groene Kruisweg

Het is bijna zover: per 1 juni verhuist locatie CLD (voorheen: Tussendael) van Slingedael naar een vernieuwd gebouw aan de Groene Kruisweg in Rotterdam. In dit nieuwsbericht en in deze flyer vertellen we meer over de verhuizing, ons nieuwe gebouw en de adreswijziging.

Locatie CLD wordt locatie Groene Kruisweg

Onze tijd aan de Charloisse Lagedijk zit erop. We hebben lang gezocht naar een geschikte locatie, en zijn blij dat we die op loopafstand van locatie Slinge hebben gevonden. Op 30 mei, 31 mei en 1 juni 2022 verhuizen de collega’s en cliënten van locatie CLD naar een gebouw aan de Groene Kruisweg.

Vernieuwbouw

Het gebouw, dat eerst bij zorgorganisatie Sonneburgh hoorde, is ‘vernieuwbouwd’. Zo voldoet de locatie helemaal aan de wensen en behoeften van de cliënten en medewerkers, passend bij ons expertisecentrum. Op die manier kunnen we onze ambities waarmaken: excellente zorg op maat voor het hele zorgspectrum van mensen met het syndroom van Korsakov.

Excellente zorg op twee locaties

Op locatie Groene Kruisweg bevindt zich onze opname- en screeningsunit en bieden we wonen met zorg aan mensen met een complexe en intensieve zorgvraag. Op locatie Slinge blijven we wonen met zorg, behandeling en begeleiding bieden aan mensen met het syndroom van Korsakov, zoals we dat nu ook doen. Daarnaast kan men via Slingedael een beroep (blijven) doen op onze consultatie- en adviesfunctie.

Bereikbaarheid

Bij locatie Groene Kruisweg is voldoende parkeerruimte. Direct voor de locatie is ‘bushalte Sonneburgh’, waar bus 567 en bus 69 langsrijden. Vanaf metro Slinge loop je in 19 minuten naar locatie Groene Kruisweg.

Benieuwd naar hoe het gebouw eruit ziet? Tijdens de verbouwing gingen we naar binnen en maakten we deze vlogBinnenkort organiseren we een feestelijke opening van Slingedael – locatie Groene Kruisweg in de aanwezigheid van cliënten, medewerkers en andere betrokkenen.

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.