Nl doet

Nl doet

Nl doet

Op 11 maart was NL doet in Westerstein. 

Wat is Nl doet?

NL doet is een landelijk evenement waarmee lokaal vrijwilligerswerk wordt gepromoot en waarbij gemakkelijk kan worden aangesloten. Het is ook een laagdrempelige manier om als gemeentelijke organisatie te starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen of om te laten zien wat de gemeente al op dat terrein doet.

Van het Hoornbeek College kwamen in Westerstein deze keer vrijwilligers helpen. Ze hebben geholpen om de balkons op te fleuren met plantjes en in de middag hebben ze geholpen bij bij het organiseren van een Oud Hollandse middag voor de bewoners. De zaal beneden in Westerstein werd versierd voor dit moment met slingers en ballonnen. Bewoners kregen 1 op 1 begeleiding om een heel parcours af te leggen met allerlei  Oud Hollandse spelletjes. Bij elk spel konden de deelnemers een stempel scoren. Met de gevulde stempelkaart kreeg men een mooie medaille.

Dank gaat uit naar leerlingen  van het Hoorneek College die geholpen hebben. Zij werden beloond met een kaartje en een kanjerstroopwafel. Zij hebben even geproefd aan vrijwilligerswerk. Hopelijk gaan zij met deze ervaring op zak, in de toekomst vrijwilligerswerk doen of inspireren zijn anderen om dit te gaan doen.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 26 30 333

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.