Logopedie

logo

Logopedie

Heeft u door het ouder worden of door een bepaalde ziekte problemen met kauwen en/of slikken, spreken, taal, de stem, de ademhaling of het gehoor? Onze logopedisten helpen u graag. Op onze locaties en vaak ook bij u thuis. 

De logopedist kijkt naar de ernst van uw klachten en de hinder die u in het dagelijkse leven ondervindt. Daarna volgen onderzoek, advies en eventueel behandeling. Zo nodig adviseert de logopedist over het aanmeten van ondersteunende communicatiehulpmiddelen, aanpassingen van eet- en drinkgerei of de dikte van eten en drinken.

Bekijk hier de flyer met meer informatie over logopedie.

Kosten en verwijzing

Logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u uw eigen risico nog niet verbruikt? Dan kan het zijn dat u de kosten van de behandeling (deels) zelf moet betalen. Voor onze logopedisten heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist.

Bent u met een indicatie opgenomen in één van onze huizen? Dan is logopedie bij uw behandeling, die wordt bekostigd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen.

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze logopedisten? U kunt ons bellen via 0900-22 44 777 of een e-mail sturen naar logopedie@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen een week contact met u op. Doorgaans kunt u nog dezelfde week of de week erna bij één van onze logopedisten terecht.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.